Зам председателя Запорожского облсовета обвинил коллегу в "зраде" на 710 млн. грн

Заместитель председателя Запорожского облсовета Владислав Марченко в соцсети заявляет о "зраде" на 710 млн. грн. и обнародовал свое заявление к правоохранителям в связи с этим.

"Зрада тижня їде до Запорізької Обласної Ради, а саме від голови бюджетної комісії, від "Нашого Краю", Ткаченка Сергія Олеговича який перебуваючи у відпустці, підробив висновок бюджетної комісії майже на 710 млн грн.

Звісно після гвалтування десь 20 статей основних законів України, службовцями ОДА, на останній бюджетній сесії 27.07., цей гріх на сьогодні ще не покарано, а тому гріх породжує гріх...

І саме тому безвідповідальність за порушення законів, та абсолютна "адмінка" представникам президентської фракції дає відчуття свободи від виконання законів, що створило цей прецедент.

Направив колегам депутатам, та голові Обласної ради для реагування розкритий службовий злочин. А також відповідним контролюючим органам державної влади, для реагування", - пишет заместитель председателя Запорожского облсовета Владислав Марченко.


Добавлено: 11-08-2017, 11:46
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх