В Пологах распущена фракция Партии регионов, принято обращение к пологовцам

Сегодня в Пологах прошла сессия районного совета. На сессии было принято обращение к жителям района, а новый председатель райсовета, руководитель фракции ПР и руководитель районной организации ПР в одном лице Юрий Коноваленко заявил о роспуске фракции ПР в райсовете.

Причины роспуска: областная парторганизация дала распорядение стать фактически избирательным штабом Михаила Добкина, кандидатуру которого не поддерживают местные партийцы.

Текст обращения:

Сьогодні, у східних областях України відбуваються протиправні дії окремих осіб та груп, які в основі своїй несуть загрозу національній безпеці та територіальній цілісності України. Загострення протистояння викликає ряд негативних економічних, соціальних, гуманітарних наслідків для всього населення України.

Ми, депутати Пологівської районної ради, виступаємо за єдину, неподільну Україну, за збереження її територіальної цілісності та суверенітету.

Звертаємось до жителів Пологівського району, з проханням зберігати у цей надскладний час витримку та спокій. Закликаємо всіх утриматись від категоричних заяв та протиправних дій, що призводять лише до дестабілізації ситуації. Ми засуджуємо випадки протиправних дій окремо налаштованих осіб. На Пологівщині стабільна і контрольована ситуація. Органи місцевого самоврядування та державної влади, правоохоронні органи забезпечують збереження порядку та спокою на території району.

Вважаємо, що тільки шляхом мирних переговорів, бажання і уміння почути один одного можливо досягти єдиної мети всього українського народу – жити в країні, де поважають права і свободи кожної людини, незалежно від її національності, політичних переконань, мови і віросповідання. Усі ми разом з вами неодноразово словами, діями, конкретними кроками стверджували свою любов до рідного краю, держави заради майбутнього України, щастя наших дітей та онуків. Століттями ми виборювали нашу незалежність і нікому її не віддамо!

Депутати Пологівської районної

ради шостого скликання

24 квітня 2014 року
Добавлено: 24-04-2014, 18:07
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх