Ізраїль першим в світі випробує вакцину від коронавірусу в формі капсул

Ізраїль першим в світі готується випробувати пероральну вакцину від коронавірусу у вигляді капсул.Ізраїль першим в світі готується випробувати пероральну вакцину від коронавірусу у вигляді капсул.

У світі може з’явитися вакцина у вигляді капсул (Фото: HeungSoon / Pixabay)

Про це розповів генеральний директор Oramed Pharmaceuticals Надав Кидрон, пише The Jerusalem Post.


Дочірня компанія Oravax Medical готується почати клінічні випробування своєї вакцини в Тель-Авівському медичному центрі, зараз фахівці очікують схвалення від Міністерства охорони здоров'я.

Прокачка м'язів плечей, грудей, спини, тріцепсів! Знижка 25%

Нумізмати зможуть добре заробити на цих рідкісних монетах!

Смарт- годинники Huawei, акційні ціни!

Oravax вже завершив виробництво декількох тисяч капсул в Європі, їх доставлять до Ізраїлю для проведення клінічних випробувань.

У компанії пояснили, що новий кандидат на вакцину Oravax націлений на три структурних білка нового коронавірусу, на відміну від єдиного білка-шипа, націленого на поточні вакцини Moderna і Pfizer.

«Ця вакцина повинна бути набагато більш стійкою до варіантів COVID-19», - відзначили там.

Вакцина проходить доклінічні випробування проти варіантів COVID-19, включаючи штам Дельта. Компанія вже завершила експериментальне дослідження на тваринах.

Перша і друга фаза клінічних випробувань буде включати 24 добровольця, яким ще не було зроблено щеплення іншою вакциною. Половина групи прийме одну капсулу, а решта - дві. Групи плацебо немає, тому що мета - виміряти рівень антитіл і інші показники імунітету.

Перші етапи клінічних випробувань займуть близько шести тижнів з моменту набору. Якщо все пройде успішно, вакцину запускатимуть до масового виробництва в прискореному режимі.

За матеріалами: НВ

Добавлено: 22-07-2021, 14:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх