У РФ знайшли секретну приватну в'язницю у підвалі будинку

Вхід в масивний бетонний бункер був замаскований під гаражні ворота. У самому низу в'язниці був обладнаний крематорій.

Під Санкт-Петербургом, Росія, в підвалі занедбаного будинку виявили секретну приватну в'язницю з крематорієм. Про це повідомляє видання 47news в понеділок, 19 липня.

Будівля розташована за 40 кілометрів від Петербурга, у Всеволожському районі Ленінградської області. Сам будинок закинутий, проте під ним прихований масивний бетонний бункер. Вхід туди ретельно замаскований під звичайні гаражні ворота, але за ними лежить важка бетонна плита, що опускалася і піднімалася за допомогою потужного гідравлічного пристрою. Механізм запуску також замаскований.

У самому приміщенні в'язниці розташовані камери з двоярусними ліжками, вбудовані унітази і рукомийники. Камери зачинялися на сталеві двері, є місце для охорони, роз'єми для комп'ютерів, для відеоспостереження.

Біля будинку розташована баня, де був потайний лаз, звідки можна було потрапити в колодязь глибиною в кілька бетонних кілець, на дні якого була піч-крематорій.

Як зазначає видання, першим власником будинку був співробітник УФСІН, який пішов у відставку ще в 2004 році, а наступним - житель Санкт-Петербурга, котрий офіційно змінив своє прізвище на Ескобар. Також секретна в'язниця проходила у справі про вбивство російського бізнесмена Бадрі Шенгелія, чию машину розстріляли у вересні 2018 року. Чоловік був убитий на місці. Як пишуть ЗМІ, саме на цій ділянці знайшли машину, що переслідувала Бадрі перед його вбивством.





Нагадаємо, що кількість ув’язнених в Україні за 20 років зменшилася на 77%. Починаючи з 2017 року кількість осіб, які перебувають в місцях позбавлення волі, стабільно зменшується на 3-5% щорічно.

МЗС: На території ОРДЛО розташовані понад 160 секретних в'язниць

За матеріалами:  Корреспондент.net
Добавлено: 20-07-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх